Palma aconsegueix un URBAN!

camp redó

Un grup de 43 ciutats espanyoles, entre les que es troba Palma de Mallorca, rebrà 344,66 milions d’euros per a projectes de regeneració i desenvolupament sostenible urbans dins el programa Iniciativa Urbana 2007-2013, procedents del Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

Aquestes 43 propostes han estat seleccionades entre les 102 presentades, dada que ens dóna una idea de la formidable notícia que això representa. En el cas de Palma, la inversió ascendeix a 5,8 milions.

A la nostra ciutat, la presentació de la proposta URBAN i la posterior encomana de gestió, ha recaigut en el Consorci RIBA que, amb un projecte proper als 22 milions d’euros, pretén rehabilitar el barri de Camp Redó. Es tracta d’una rehabilitació integral que s’enfoca des de moltes i multidisciplinars perspectives: social, econòmica i laboral, de la societat de la informació, arquitectònica, del medi ambient i equipaments urbans, etc.

A partir d’ara, s’obre davant nosaltres un repte important i molt encisador. La rehabilitació integral de barris és el nostre objectiu i la possibilitat de comptar amb fons europeus per a dur-la endavant, constitueix una empenta decisiva.

A partir del juliol obrirem una nova oficina d’informació al barri, concretament al c/ L. Alemany i Pujol, 10, a on s’informarà de tot el que fa referència al Pla de Rehabilitació Integral.

Així doncs: ens veiem al Camp Redó!

Documentació adjunta

One Comment:

  1. Pingback: Consorci RIBA » L’URBAN Camp Redó ja ha arribat al barri

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>