Finalitzada la demolició del bloc XIII

Les obres de demolició del bloc XIII dels habitatges socials del Camp Redó finalitzaren la segona setmana de gener. Amb aquesta intervenció s’ha aconseguit donar continuïtat visual des del carrer Infant de Pagà fins a General Riera, contribuint a la seguretat i millora ambiental de la zona. El solar resultant, queda obert per a ús lliure mentre s’espera a la redefinició del projecte de renovació dels habitatges.

120206-fotoweb 2

Durant la demolició del Bloc XIII

120206-fotoweb

Després de la demolició

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>