Acte de col·locació de la primera pedra del Bloc XII

Renovació dels blocs d'habitatges socials de Camp Redó

Renovació dels blocs d'habitatges socials de Camp Redó

El proper dimecres 26 de gener de 2011 es realitzarà l’acte de col·locació de la primera pedra de les obres de renovació del Bloc XII dels habitatges socials de Camp Redó. L’acte tindrà lloc a les 12:00 al carrer Felip II cantonada amb el carrer Infant Pagà.

La presentació de l’acte correrà a càrrec de la Coordinadora General d’Habitatge, la Sra. Joana Roca i hi intervindràn l’Executiva de Govern de l’Àrea Delegada d’Habitatge, la Sra. Magdalena Palou i la Batlessa de Palma, la Sra. Aina Calvo.

A l’acte, a més de la col·locació de la primera pedra hi haurà la maqueta del projecte i els arquitectes Sra. Pilar Simó i Sr. Jose F. Velázquez explicaran a les autoritats les particularitats de l’obra.

També destquem que amb la col·locació de la primera pedra s’enterrerà una càpsula del temps amb els diaris del dia i un dibuix i una redacció fets pels infants residents a la zona  altra documentació relacionada amb el projecte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>