El Consorci entrega els diplomes als alumnes del Taller de Jardineria

Entrega dels diplomes als alumnes

Entrega dels diplomes als alumnes

El Consorci RIBA va lliurar els diplomes als alumnes del Taller de Jardineria que durant tres mesos han rebut formació tècnica i transversal gràcies a un projecte desenvolupat pel Departament Econòmic Laboral.

El taller ha estat seguit per deu persones residents a la barriada de Camp Redó, d’entre 30 i 40 anys. Els alumnes han rebut formació teòrica i pràctica per poder dur a terme operacions auxiliars per a la creació i el manteniment de jardins, parcs i zones verdes, així com per a la producció de plantes en vivers i centres de jardineria.

El curs s’ha completat amb formació complementària sobre prevenció de riscos laborals, noves tecnologies i adquisició de competències sociopersonals.

El taller s’emmarca en les accions de promoció econòmica i laboral que du a terme el Consorci Riba, que estan finançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>