El Consorci RIBA al Congrés Internacional de Rehabilitació i Sostenibilitat

Congrés Internacional de Rehabilitació i Sostenibilitat

Congrés Internacional de Rehabilitació i Sostenibilitat

El Consorci RIBA assistirà en qualitat de ponent al Congrés Internacional de Rehabilitació i Sostenibilitat que es celebrarà a Barcelona els dies 4, 5 i 6 d’octubre de 2010, organitzat pel Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnis i Enginyers d’Edificació de Barcelona i el Consejo General de la Arquitectura Técnica de España.

La Gerent del Consorci RIBA realitzarà una comunicació a on es descriuen somerament els aspectes més importants del nostra Pla de Rehabilitació del Camp Redó, posant l’èmfasi en el treball amb la ciutadania.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>