Taller d’Iniciació a la informàtica per finalitzar l’any

Des del Patronat-Riba vos informam que a partir de la setmana que ve, al Casal de Barri de El Terreno començarà un taller d’Iniciació a la Informàtica. Aquest curs és totalment gratuït i està obert a tota la gent major de 16 anys  que visqui a la zona del Pla Litoral Ponent de Palma.
Aquest taller està dissenyat per a la gent que desitgi i/o necessiti acostar-se al món dels ordinadors i de les TIC.
El principal objectiu del curs és que els usuaris, una vegada acabat, siguin capaços de manejar mínimament un ordinador i estiguin familiaritzats amb els termes més utilitzats en les TICs. A més realitzaran amb l’ordinador tasques com escriure un text, navegar i cercar informació per Internet, manejar fitxers, etc.

Si estau interessats en la realització d’algun curs o amb altres serveis que es donen des del Patronat-Riba, passau-vos per la nostra oficina ubicada a l’avinguda Joan Miró nº 43 o per la oficina del Casal del Terreno i allà us informarem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>